Известие

Collapse
No announcement yet.

Тропа клучалката (Решен проблем)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тропа клучалката (Решен проблем)

Тропа клучалката на багайника ,и ме побарква .Гледах раглобиавах ,смазвах клатих и пак тропа .Даите некав савет или иа пускам колата за продаване.

P.S. Alfa Romeo - 146
    Опел Кадет GSI
    166 2,4 JTD
    ако мислиш че е здрава дай та тествам

колега на мене пък как ми скърца дясна задна кора направо се побърквам дайте някъф съвет и на мен плийз
    Alfa Romeo 145 1.6TS - бившата
    Audi A4 Avant 1.8T 00'- настоящата

Comment

Първоначално публикувано от marrrto
      колега на мене пък как ми скърца дясна задна кора направо се побърквам дайте някъф съвет и на мен плийз
      А тука знам как се процедира ,се пак имам и Пежо 405 на което просто това да мо скарца кора си е фабрично .Значи отиваш копуваш си един спреи силиконов за кори така се казва :P имаго в секи магазин за авточасти струва 10-15лв .Свалиаш кората праскаш по короата и вратите и хоп готово аз така направих и на алфата че поскарцваха през дупки.

Ама виш този багайник ,незнам немога се оправа с него. HELLP
      Опел Кадет GSI
      166 2,4 JTD

Comment

нямам никаква идея колега, да не би нещо амортисьорчетата му да са проблем да не е ключалката

на баща ми на старата така му тропаше цялата врата на комбито ама тя беше така май от възрастта

незнам
        Alfa Romeo 145 1.6TS - бившата
        Audi A4 Avant 1.8T 00'- настоящата

Comment

Ключалката на багажника се регулира. Отвори багажника и часта която остава на купето като равиеш малко болтовете има възможнос да се движи нагоре и надолу. Свали я малко надоло да се затваря по-стегнато багажника и проблема се решава. Аз моя така го направих. Е сега малко по-трудничко се затваря но поне не тропа
          Alfa Romeo 146 1400 L MEDIO 16V TS '00 - Бивша

Чат за съфорумци: http://clubalfaromeo.walker-bg.info/

Comment

Първоначално публикувано от Kamen
            Ключалката на багажника се регулира. Отвори багажника и часта която остава на купето като равиеш малко болтовете има възможнос да се движи нагоре и надолу. Свали я малко надоло да се затваря по-стегнато багажника и проблема се решава. Аз моя така го направих. Е сега малко по-трудничко се затваря но поне не тропа
            и аз съм така малко свалих тази част на клучалката и вече не тропа
            http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
            www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

Първоначално публикувано от marrrto
              Аз съм забелязал че като почне да скърца мойта , Карам я на автомивка и проблемите изчезват (тва е сериозно)
              Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

ха аз пук имам такъв проблем с уплатнението на дясната врата и купувах какви ли не спреичета да ги пръскам и спира за един ден и после пак започва викам си с кво да ги намажа ве4е

Comment

Мерси Kamen,махнах двете тапи на пласмасовата кора с гидоре 10 ра3xлабих болтовете свалих ги 1-2 милиметра надоло и тропане нема . Да е жив и здраф форума .Утре отивам си порачам надпис за задното стакло www.clubalfaromeo.com
                  Опел Кадет GSI
                  166 2,4 JTD

Comment

Working...
                  X